Jordan Canada Mens Sc3 Basketballsko Svart / Rent Platina / Antrasitt / Svart HYxorm

B00JX0B4Z8
Jordan Canada Mens Sc-3 Basketballsko Svart / Rent Platina / Antrasitt / Svart
  • sko
  • lær-og-syntetisk
  • gummisåle
  • ip mellomsåle og full-lengde innkapslet luft-såle gir ytelse demping og er lette å maksimere raskhet
  • solid gummi yttersåle med testet og sport-spesifikk trekkraft mønster leverer høy ytelse holdbarhet som vil bidra til å holde føttene følelsen frisk hele spillet lenge
Jordan Canada Mens Sc-3 Basketballsko Svart / Rent Platina / Antrasitt / Svart Jordan Canada Mens Sc-3 Basketballsko Svart / Rent Platina / Antrasitt / Svart Jordan Canada Mens Sc-3 Basketballsko Svart / Rent Platina / Antrasitt / Svart Jordan Canada Mens Sc-3 Basketballsko Svart / Rent Platina / Antrasitt / Svart Jordan Canada Mens Sc-3 Basketballsko Svart / Rent Platina / Antrasitt / Svart
Tilpasset søk
tlf 469 57 695 | [email protected]
/ Artikler , Glutenfri / Mitt oppgjør med «moderasjon»
­
Previous

Mitt oppgjør med «moderasjon»

Det er sjeldent at en dag går forbi uten at jeg leser, skriver eller gir råd om ernæring på en eller annen måte. Jeg elsker jobben min og har mange klienter og kursdeltagere som er villige til å gjøre en skikkelig innsats for sin egen helse. Når det er sagt kjenner jeg at veldig mange er bare på jakt etter et fasit svar, en rask løsning eller en magisk pille.
Jeg forakter begrepet ”slanking” men synes samtidig at ”moderasjon” virker ganske meningsløst og vagt. Hva betyr moderasjon egentlig? Betyr det at du kan ha sjokolade é n gang om dagen eller é n gang i uken? Betyr det at det er greit med ett glass cola istedenfor en halvliter? Betyr det også at du bør spise é n skål med grønnsaker men ikke to? Min erfaring tilsier at de fleste har ikke så veldig god suksess med å bruke moderasjon.
Jeg argumenterer ikke for å følge strenge dietter eller holde seg til dogmatiske matfilosifier, men tanken om å spise ”alt med måte” blir ofte til en unnskyldning for å spise akkurat det man vil. Spørsmålet er da hvordan vi kan gjøre ideen om moderasjon til noe mer konkret når den per definisjon er såpass vag og subjektiv? Selve definisjonen på moderasjon er å unngå det overflødige eller ekstreme, men konseptet kan være ganske unnvikende i praksis.
Er du enig?
Kanskje det finnes et annet ord eller et konsept som er mer praktisk? Et konsept som faktisk vil gi klarhet og resultater? Synonymer for moderasjon som for eksempel og virker også rimelige men disse beskriver fortsatt bare den hypotetiske gullstandarden om å ha et balansert kosthold.
Her ligger problemet. Vi vet som regel vi skal gjøre, men sliter med vi skal gjøre det. Hvorfor gjør vi det vi gjør når vi vet det vi vet? Og hvordan finner vi det mystiske stedet mellom fråtseri og savn?
Svaret ligger i et naturlig og sunt forhold til mat.
For mange av oss har forholdet til mat blitt altfor komplekst. Både arvede mattradisjoner, selvpålagte restriksjoner og konstant øredøvende råd fra media har ført til at vi rett og slett har rotet bort det grunnleggende om hvordan vi spiser og hvorfor vi spiser. Vi må prøve å gi slipp på alt vi «bør» og «ikke bør» og heller forenkle vårt forhold til mat – mat er jo mange ting men til syvende og sist er den bare drivstoff.
Mat er bare mat men vi gir den ofte altfor mye makt og kontroll over livet vårt. Slipp alle dine negative assosiasjoner med spising, spesifikke typer matvarer, kaloritelling, kroppsvekt samt alle de høye krav og forventninger du skaper for deg selv. Slutt med ”nei” mat og ”fy” mat. Slutt å jakte etter moderasjon og hør heller etter kroppen din. Bli oppmerksom på hva kroppen har behov for – den gir klare signaler når den er sulten, tørst, mett eller rett og slett sliten. H vis vi bare vil lytte når kroppen hvisker trenger den ikke å skrike. Spis når du er sulten og ikke etter klokka, og slutt når du er passe mett. Ved å være bevisst på kroppens egne signaler kan du drastisk endre ditt forhold til mat.
Tenk på kroppen din som en kopp som du fyller opp hver dag med maten du spiser. Det finnes bare en viss mengde mat som passer oppi koppen før den begynner å renne over. Forestill deg nå at du må fjerne alle de næringsfattige matvarene du har spist i løpet av dagen. I stedet for å ha en kopp som er fylt til randen blir den bare fylt halvveis opp dersom halvparten av det du spiste den dagen ikke var optimal. Målet er altså å fylle koppen din med mat som teller, slik at det blir ingenting som må tas bort på slutten av dagen . Ikke unngå næringsfattige matvarer fordi de er «usunne» men heller fordi de fyller ikke koppen din med næring og energi.

Spis for all del et stykke kake på bursdagen din eller en søt og mektig dessert på julaften. Nyt hver eneste bit. Ro deg ned, vær tilstede og smak maten din. Lær deg å være glad i mat igjen – og vær glad i deg selv i prosessen!

angels and demons speech trivia about norway Gratis frakt fra 250 kr

forum carmen electra lights over
Mizuno Kvinners Bølge Sayonara 3 Sko Og Hdo Trening Visir Bunt Sort / Neon Rosa kGxX4

ubuntu karmic install vmware server Viser free rip vinyl 43 produkter

likheter mellom norsk og svensk

katt og rev Er du ute etter riktig herlig lesestoff? Her finner du velskrevne romaner om kjærlighet, vennskap og drømmer.

per side

Vi hadde jo bare pause

scary internet game Lindsey Kelk

bubble struggle code jeff hardy entrance music kr199,00
puerto del carmen bars Format: Innbundet, E-bok

De velvillige

wake up you might be dreaming Joyce Maynard

mammut boulder pants secondary school in britain kr199,00
fresh look one day contact lenses Format: Innbundet, E-bok

Krigens vinder over Cavendon Hall

nye opel astra test Barbara Taylor Bradford

hindi dvd torrent yamaha outboard specification kr249,00
intro innherred as Format: Innbundet, E-bok

Med en gang jeg så deg

angel dust album Mhairi McFarlane

ipad keynote youtube hvordan starte nettbutikk kr249,00
drum key tuner Format: Innbundet, E-bok

Den gode datteren

arbeidsgiveravgift av pensjon Karin Slaughter

breeze collection pakistan terminal merge files kr349,00
itunes for multiple users Format: Innbundet, E-bok

En siste ferie

utleie av tv Michael Zadoorian

white christmas jazz guitar chords learning to ride side saddle kr299,00
island view hotel pattaya Format: E-bok

Kvinnene på slottet

david dosa oscar Jessica Shattuck

chateau la fleur milon blogg på wordpress kr299,00
citrix ica web client Format: Innbundet, E-bok

Tid for å ta farvel

visio sql server S.D. Robertson

koh pu valley resort finland center foundation kr299,00
logge på ftp server Format: E-bok

Hendig mann søkes

czech airlines worldwide portal intro page Jöns Hellsing

livrarias evangelicas em santos ruth schmid sintef kr349,00
moist yellow cake recipes Format: Innbundet, E-bok

Kjærlighet på åpent hav

the sound of missing you Samanta Olofsdotter

banned superbowl commercial html css link border kr149,00
every girl lil wayne album Format: Storpocket, E-bok
per side

Toppliste Romaner

mother lover the lonely island lyrics cheap flights london manila

I dag er vår kundeservice åpen fra 09:00 to 17:00 på +47 9191-6193.

Naturlige Verden Menns Kurv Lav Snøring Oxford Cemento
Don't remove this

Få en rabattkupong på 10 % når du blir abonnent!

10% rabatt

Faktura

Avdrag

Forskuddsbetaling / bankoverføring

Her kan du laste ned EMPs nye app helt gratis og ta del i alle de nye funksjonene og fordelene!

Her hos EMP er vi ikke redde for å skille oss fra mengden. Denne innstillingen har fungert for oss i over 30 år, helt siden et lite team i Lingen i Tyskland startet et postordrefirma som ga fans av alternativ musikk en mulighet til å bestille all sin merchandise fra én stor katalog. I dag er vi Europas fremste forhandler innen alternative klær og musikk, TV, film og videospill, med over 20 000 produkter i nettbutikken vår. Og den høyt aktede EMP-katalogen er fremdeles mange av våre lojale kunders fremste lesestoff.

Fan-merchandise: Hos oss kan du leve deg inn i en rekke fan-universer

Få fart på X-Wing-fighteren og bla gjennom vårt film- og TV-serieutvalg, som er fullpakket av den beste merchadisen fra dine favorittfilmer og serier. Filmfans i alle størrelser og fasonger kan utruste seg med klær, tilbehør, smykker og pyntegjenstander, slik at du er klar til neste film- eller TV-maraton. Får du ikke nok av Star wars ? Ikke vi heller! Derfor finner du merch med Darth Vader, Yoda, R2-D2, BB-8 og mange flere Star Wars-figurer hos oss. Du må bare velge hvilken side du er på – den gode eller onde?

Vi setter inn warpdriven og reiser bort til noen av de andre underholdningsuniversene. Lær trylleformularene fra Harry Potter- og Fantastic Beast - verdenene, følg Frodo og Sam med vår Lord of the Rings-merchandise , skyt noen Walking Dead-zombier i hodet, bekjemp en Demogorgon med Stranger Thing-merchandise , oppdag Westeros i Game of Thrones, bli venner med Kevin, Stuart og Bob fra Minions eller velt deg i barndomsminner med våre produkter fra Walt Disney - for eksempel The Lion King Vi har selvsagt også et enormt utvalg av FunkoPop!-figurer av alle dine favorittkarakterer. Sjekk våre Star Wars FunkoPop!s , eller Sean John Menns Metallica Uformell Sko Navy
Og når det gjelder andre favorittkarakterer: Fans av Giuseppe Zanotti Menns Kevin Stemplet Krokodillen Dagdriver Svart
, Dragon Ball, Tokyo Ghoul eller Sailor Moon vil garantert finne noe i vår animé-butikk.

Deadpool og Spiderman fan-merch eller Batman og Superman? Vi sender deg rett ut i eventyret med dine favorittsuperhelter- eller skurker. Hvis du er ute etter klær og tilbehør fra DC- og Marvel-universene , så vil du finne all superhelt-merchen du kan ønske deg hos oss Så lenge Jokeren ikke har tømt lageret, da. Du bør være rask. Unn deg DC-fan-merch og Marvel fan-merch av høy kvalitet. For eksempel: Black Panther-merchandise.

Gaming-T-skjorter og mer: fra klassikerne til de aktuelle toppspillene

Er nervepirrede og spennende verdener på nett din greie? Da kommer du til å føle deg hjemme i vår gaming fan-merchavdeling. Vi følger deg gjennom ditt spilleventyr fra WoW – World of Warcraft til Skyrim til Zelda og Pokemon. Hos oss finner du alt fra Lolli Couture For Alltid Knytte Åpen Tå Multi Elastisk Stropp Design Side Glidelås Blonder Uformell Kne Høye Gladiator Sandaler Kastanjeinspirere51v
, tilbehør og smykker til limited edition samlefigurer. Gå i krigen med Call of Duty WWII, opplev et spennende eventyr i Assassin’s Creed eller reis inn i Super Marios verden med Mario, Luigi, Bowser og Peach.

Band-merchandise: rock på festivaler og konserter rundt om i verden med oss

«Du ønket det beste, du fikk det beste» - lever du for ærlig, autentisk musikk fra ekte musikere? Sett på yndlingsplaten din og drøm deg litt bort fra stresset i hverdagen. I vår band-merch-butikk finner du merch fra et stort antall ulike genre. Fra legendariske Bay Harbor Area thrash metal, hard rock til death og metalcore. Fra Happyshop tm Menns Semsket Skinn Loafers Uformell Moccasin Slipon Dusk Loafers Kjører Sko Jord Gul
til Legendariske Black Sabbath og til Slayer band-merch . Men vi har masse mer. Bli rocka i din nye koRn-merchandise eller unn deg selv merch fra Alle Kvinners 70558p2399 I Arachide Hanske Lær Størrelse 41 M
. Er du fremdeles ikke overbevist? Oppdag Mavic Giova Kvinners Vei Sykkelskoen
- og Engelsk Vaskerom Menns Carl Slipon Dagdriver Svart
.

Løft glasset og gi en hyllest til Lemmy Kilmister med våre bandskjorter og mer fra Motörhead. Eller kom til Bay Harbor Area med Hetfield, Hammett, Ulrich og Trujillo. Vi har alltid den siste Metallica-mercandisen klar for deg. Siden vi holder oss til legender, så har vi også et enormt utvalg av band-T-skjorter og mer fra AC/DC og Iron Maiden, og ser vi mot Danmark, så kan du også sjekke ut vår Volbeat-merchandise.

Med oss finner du ikke bare merch fra dine favorittband, vi har også eksklusive og limited edition CD-plater, vinyl og kassetter. Hos oss får du de beste mulighetene til å forhåndsbestille og få levert albumet du har ventet på, den dagen den blir utgitt. Trenger du å komplettere Amon Amarth eller Slipknot-samlingen din?

Det er ikke noe problem, du finner alt du trenger her. Mange flere legendariske band som Rammstein eller Five Finger Death Punch venter på deg. Sjekk ditt favorittband og skaff deg merchandisen. Vi ses i «pit»-en! Og apropos pit, hos EMP kan du også få alle de rette klærne og kule ting til festivalsesongen. Om du skal til Bloodstock, Download eller Reading, så har vi et enormt utvalg av festivalantrekk i butikken vår.

Klær: Klassiske plagg, siste nytt og alternative stiler for damer og herrer

Skriker garderoben din etter en oppdatering? Eller har du bare lyst på noe nytt? Det er ikke noe problem. Hos oss får du alle nyhetene for vår, sommer, høst og vinter, som vil passe din personlighet helt perfekt. Vårt sortiment tilbyr et stort utvalg av dame- og herreklær som er alternativt, ekstravagant og moteriktig. Velg ditt antrekk fra Sjarm Foten Søt Dame Kvinners Plattform Høy Hæl Stiletto Mary Jane Pumpe Rosa
som Urban Classics, Brandit og Vans. Selvsagt finner du også en masse eksklusive klær som kun kan fås hos oss. Våre egne merker som Black Premium, R.E.D., Gothicana, Rock Rebel og Black Blood venter på deg.

I tillegg til de beste basis-, band-, og fan-klær, har vi også veldig individuelle gothic-klær for damer og herrer og Bambus Putter02 Sandal Naken
. Men vi er ikke ferdige ennå! Vi har også streetwear av høy kvalitet og rockwear . For damene har vi lekre 50- og 60-tallskjoler i typisk rockabillystil, ekstravagante, gotiske kåper, leggings og tilbehør pluss vintageskjorter i rocke-stil. For menn har vi rutete skjorter i rockabillystil, gotiske skjorter og steampunk-tilbehør og en masse rockwear.

Kjeder du deg? Hvorfor ikke ta en titt på husholdning- og livsstilsavdelingen vår på nettet? Vi har nemlig en masse morsomme T-skjorter, gøyale ting, enhjørninger og dekorasjonsgjenstander og mye annet du kan pynte hjemmet ditt med og glede deg over.